Известната певица и художничка Мила Роберт ще подпише договор с музикалния

...
Известната певица и художничка Мила Роберт ще подпише договор с музикалния
Коментари Харесай

Дъщерята на Ваня Щерева влиза в чалгата

Известната певица и художничка Мила Роберт ще подпише контракт с музикалния колос " Пайнер “. Решението на екстравагантната изпълнителка идва след многочислените питанки дали фактически влиза в тима на попфолк дивите - съмнение, предизвикано от последната й ария, озаглавена " Покемон “.

До броени дни щерката на Ваня Щерева ще показа идващия си план, основан на детайли от хитовия род! Неслучайно записа парче с Азис, по-късно направи прочит на " Квартална механа “, в автентично осъществяване на Ивана. Сега е първа приятелка с Роксана и Есил Дюран, разясняват нейни близки. Голямото си другарство ромската перла и джаз певицата тя показва по време на миналия " София прайд “. Още по време на подготовките, Роберт се причисли към русокоската, а по-късно застана пред обектива заедно с Дюран.

" Нищо не може да спре желанието да застанеш в поддръжка на любовта. Душите ни нямат пол обичайте се и бъдете приемащи. Живейте щастливо, цветно и осъзнато “, молиха те. Друг забавен факт е, че сходно на Мила, която крие фолк перли в репертоара си, нейни части са в шоу програмата на новите й сътрудници, една от тях - Галена. По време на клубни участия 38-годишната звезда залагa на модерния темп и към този момент построения ексцентричен жанр на младата фаворитка. Предпочитани остават плановете " Никой не може “, " Все по-добре ще става “, " Всичко внезапно светва “ и " Наше си е, Саше “.

Друга световна мълва гласи, че с изключение на соло парче, тя готви и няколко дуета с едни от най-обичаните имена в родния шоубизнес. Рамо в реализацията на плановете удря и нейната майка, която неотдавна възроди певческата си кариера, написа " Галерия “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР